Hoe werkt Techpilot voor inkopers

Techpilot helpt U om passende leveranciers te vinden en de beste offertes te krijgen voor uw maatgemaakte technische onderdelen. Hier tonen wij U hoe U met behulp van Techpilot kostenbesparingen en/of kwaliteitsverbeteringen kan realiseren met uw inkoopproces.

1. Zoeken naar passende leveranciers

Met behulp van de Techpilot zoek assistant, ontvangt U een gestructureerde lijst van leveranciers die uw maatgemaakte technische onderdelen kunnen produceren. Volg de instructies in 4 eenvoudige stappen.

Middels Techpilot vinden inkopers passende leveranciers elke 5 seconden

2. Individueel zoeken naar passende leveranciers

U kunt ook uw keyword invoeren in de "vrije tekst" zoekmogelijkheid, en de zoekmachine maakt een overzicht van alle passende leveranciers. Verschillende filtermogelijkheden maken het mogelijk dit verder op uw wensen en voorkeuren af te stemmen.

Als U specifiek zoekt, zult U specifiek vinden

3. Plaats een RFQ voor uw vraag naar onderdelen

Techpilot's EasyRFQ proces maakt het mogelijk om uw inkoop wensen kort in slechts een paar minuten te beschrijven en uw verzoek met eenvoudige klik van uw muis te verzenden. Laat ons weten wat U zoekt, voeg uw tekening en de gewenste leveringsdatum toe, en wij doen de rest!

Gemiddeld ontvangt U 5 quotes voor elke RFQ

4. Vergelijk offertes

Zodra de eerste offertes beschikbaar zijn dan kunt U die in een oogopslag bekijken. Na het selecteren van de leverancier is het eenvoudig via Techpilot contact met de leverancier te zoeken en de order te plaatsen.

Selecteren leverancier in een paar seconden

Registreer gratis!

Registeer nu gratis bij Techpilot als inkoper of leverancier en krijg onmiddelijk toegang tot Europa's grootste en meest innovatieve marktplaats voor op maat gemaakte technische onderdelen.

Registreer als inkoper
Registreer als leverancier