Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Als U geinteresseerd bent om ons team te versterken, dan zien we uw sollicitatie graag tegemoet.

Onze Missie

Techpilot is een innovatieve onderneming die geleid wordt door haar eigenaren. Onze waarden zijn:


 • PROACTIVITY:

  Wij zijn actiegericht

 • CUSTOMER FOCUS:

  We proberen een diepgaand begrip van de wensen van onze klanten te ontwikkelen om onze inkopers en leveranciers tevreden te stellen

 • IMPROVEMENT:

  Wij streven naar voortdurende verbetering en innovatie

 • CANDOR:

  Wij zien de realiteit onder ogen als basis voor ons handelen

 • TEAMPLAY:

  Wij zijn teamspelers; onze business is een contactsport is en geen toeschouwerssport

Training en ontwikkeling

De medewerkers van Techpilot geloven in voortdurende verbetering van onze business, ons team en ons zelf. Daarom besteden we veel aandacht aan personeels ontwikkeling en promotie. We bieden externe training, workshops, seminars en webinars om de expertise en leiderschap van onze medewerkers te ontwikkelen.

Wij ondersteunen medewerkers bij hun verdere studie terwijl zij bij ons werkzaam zijn. Veel medewerkers zijn al tijdens hun studie bij Techpilot begonnen. Wij kijken uit naar uw sollicitatie.

Profesionele werkomgeving

Een professionele en plezierige werkomgeving is belangrijk om goede prestaties te leveren. We hebben dan ook veel aandacht gegeven aan de inrichting van ons kantoor. Onze loft is een goede achtergrond voor onze ergonomisch ontwikkelde werkplaatsen.

Kununu

U vindt een evaluatie van Techpilot als werkgever op de Kununu site. Kijk zelf hoe onze medewerkers Techpilot evalueren.
http://www.kununu.com/de/