Techpilot - Customer Reviews Buyer Techpilot - Europa's online platform voor onderdelen

Dit zeggen onze inkopers

customerPicture

"Wat me uren heeft gekost met Google, kan ik met Techpilot in enkele minuten volbrengen: de juiste leverancier vinden."

"We hebben vaak nieuwe pons- en buigonderdelen nodig. In vergelijking met zoeken op Google en de daaropvolgende emails, maakt de Techpilot-methode het vinden van leveranciers efficiënt. Daarom gebruiken we Techpilot al geruime tijd. Techpilot helpt ons om binnen enkele minuten de juiste leveranciers te vinden."
Philipp Kiedrowski
Inkoper Novoferm GmbH
customerPicture

"Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?"

"Onze onderdelen zijn vaak complex en daarom roept een RFQ veel vragen op. Het is goed dat ik dit vooraf kan verduidelijken met Mr. Semin van Techpilot. Hij helpt me om mijn offerteaanvraag af te ronden. Vervolgens hadden de leveranciers geen vragen meer. Dus ik ontvang mijn aanbiedingen en onderdelen sneller."
Hanno Hildebrandt
Hoofd inkoop Aerzener Maschinenfabrik GmbH
customerPicture

"Techpilot overtreft mijn verwachtingen"

"Indien nodig krijgt u persoonlijke service, inclusief advies over materialen, productietechnologieën en productiestappen. Dankzij deze tips heb ik aanzienlijk bespaard. We hebben bijvoorbeeld tot 20% bespaard op gevraagde onderdelen. Techpilot heeft verreweg mijn verwachtingen overtroffen."
Jan Adler
Management Productie, inkoop, logistiek at the GHM Messtechnik GmbH
customerPicture

"Eén aanvraag - superaanbieding - Topresultaten"

"In slechts een paar minuten plaatste ik mijn eerste offerteaanvraag op Techpilot. In een paar dagen kreeg ik een heel mooi aanbod in mijn inbox en uiteindelijk vond ik een nieuwe vaste leverancier, die niet alleen economisch en kwalitatief is, maar ook in de regio. Het resultaat van mijn verzoek heeft me absoluut overtuigd."
Frank Niemczyk
Productie manager Arinstein Maschinen & Anlagen GmbH
customerPicture

"Nieuwe contacten leggen met leveranciers in de Italiaanse regio."

"Wat ik vooral waardeer van Techpilot, is de toegankelijkheid en snelle reactietijd van het personeel via de telefoon of per e-mail, wanneer hulp nodig is. En natuurlijk dat de verzoeken gratis online te plaatsen zijn. Ten slotte zijn we grote fans van Techpilot's B2B-events en seminars, waarmee we nieuwe contacten kunnen leggen met leveranciers in de Italiaanse regio."
Peter Burchert
Inkoop manager LST GmbH